Sibiu, str. Berariei 2, et.2 Luni- Vineri 10:00-20:00 +40 770 304 607

Despre mine

Roxana Bîrte
Roxana Bîrte
psiholog - clinician
Sunt psiholog clinician cu drept de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România. Lucrez cu copii cu tulburări de dezvoltare și sunt împlinită pentru că ceea ce fac este o plăcere pentru mine.

Ce spun clienti

Răbdare, implicare, înțelegere, dăruire, profesionalism, devotament =succes în terapie, rezultate în terapie
Andreea S.
mama
O persoană caldă, se face îndrăgită de către copii.Rezultate bune in urma terapiei cu ea,comunicare bună cu părinții !
Gabriela C
mama

Studii

PREGATIRE

● Am absolvit Universitatea ,,Lucian Blaga’’ din Sibiu, Facultatea de Științe Socio-Umane, Specializarea Psihologie. 

● Am finalizat programul de master, în Psihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapie tot în cadrul Universității ,,Lucian Blaga’’ in anul 2020.

FORMARE

● Doresc să mă dezvolt continuu alegând să particip la diverse conferințe și cursuri cu tematică specifică domeniului clinic, domeniu care mă atrage și în care vreau să mă perfecționez.

● Lucrez cu copii cu tulburări de dezvoltare și sunt împlinită pentru că ceea ce fac este o plăcere pentru mine, mai ales atunci cand vad rezultalele muncii mele si ale echipei cu care lucrez. 

VIZIUNE

● Sunt deschisă să înțeleg nevoile copiilor și să mă dedic în totalitate pentru ca procesul de recuperare al acestora să funcționeze, iar rezultatele să fie unele pozitive.

Diplome

Echipa noastra

Ultimele postari

De ce mi se intampla tocmai MIE asta?

De ce mi se intampla tocmai MIE asta?

''In practica de cabinet, fie ca vorbim despre zona psihoterapiei fie de partea de psihologie clinica, ce presupune evaluarea psihologica si in functie de caz, interventie terapeutica de recuperare,...

read more
Sa invatam sa comunicam

Sa invatam sa comunicam

''De multe ori, în cazul unor tulburari de dezvoltare, capacitatea de a interpreta și de a raspunde mesajelor din lumea inconjuratoare este semnificativ afectată."Interacțiunea cu ceilalți...

read more
Ganduri pentru inimi puternice

Ganduri pentru inimi puternice

''Pentru a ajuta o persoană, trebuie mai întâi să o înțelegem! În acest fel doresc să fiu alături de părinții care suferă perioade de tristețe, deprimare, stres și care fac față cu...

read more