Sibiu, str. Berariei 2, et.2 Luni- Vineri 10:00-20:00 +40 770 304 607

Despre mine

Iulia Alexandra Ludosan
Iulia Alexandra Ludosan
psiholog - clinician
● Inca din liceu am stiut ca vreau sa devin psiholog. Cred ca a fost una din deciziile cele mai naturale pe care le-am luat pana acum. Chiar daca la momentul acela nu stiam ce demersuri vor fi necesare si cati ani de studiu se vor aduna, hotararea mea era clara si ferma. ● In acest sens am absolvit programul de licenta in psihologie al Facultatii de Stiinte Economice, Sociale si Administrative din carul Universitatii Alma Mater din Sibiu, urmand apoi programul de master Psihologie Clinica, Consiliere si Psihoterapie al Facultatii de Stiinte Socio-Umane din cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu.

Ce spun clienti

Iulia e terapeutul absolut! Nu as fi crezut ca voi iesi vreodata din depresia groaznică in care am fost. Crează cadrul ideal si gândurile negre dispar langa ea. Cand nu am mai vazut si nici nu am mai vrut să găsesc o cale de iesire, am descoperit-o pe ea. Si acum sunt o mama epuizată fizic dar cu zâmbet pe buze! Long live Iulia! 😊
Loredana M
Operator
As putea sa scriu foarte multe, dar as vrea sa rezum la o fraza: un om deosebit care împarte bucurie si speranța în egală măsură copilului si părintelui. Si daca ar fi sa dezvolt pot spune ca terapia si toate orele petrecute în prezența Iuliei au facut ca in spatele muncii copilul sa se redescopere si sa atinga niste rezultate nebănuite, si asta prin simplul fapt ca s-a concentrat pe acel ceva bun el ...un bun care exista in fiecare.
Simona F
Sef resurse umane
Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt fata de Iulia, o sa spun doar ..... Multumesc! Un multumesc spus din suflet, pe care nici o felicitare nu l-ar putea cuprinde!
Cristina S.
antreprenor

Studii

PREGATIRE

● Am absolvit programul de licenta in psihologie al Facultatii de Stiinte Economice, Sociale si Administrative din carul Universitatii Alma Mater din Sibiu.

● Am urmat apoi programul de master Psihologie Clinica, Consiliere si Psihoterapie al Facultatii de Stiinte Socio-Umane din cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu.

FORMARE

● Am urmat cursurile Scolii de Psihodrama Clasica din cadrul Asociatiei Romane de Psihodrama Clasica.

● Ulterior m-am format in hipnoza clinica in cadrul scolii Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana pentru a putea deveni psihoterapeut. Ambele formari, atat in psihologie clinica dar si in psihoterapie (prishodrama si hipnoza clinica) sunt acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania.

VIZIUNE

● In relatie cu fiecare dintre beneficiarii nostri si familile acestora, mentin un canal de comunicare deschis, onest si plin de consideratie. Fiecare persoana, fiecare familie, fiecare situatie, fiecare context este important si merita intreaga noastra atentie si expertiza.

Diplome

Echipa noastra

Ultimele postari

Despre o categorie aparte de eroi

Despre o categorie aparte de eroi

Comportamentul unui copil cu o tulburare de dezvoltare (spectru autist, sindrom genetic, retard mental) poate fi, de multe ori, disruptiv, cu crize comportamentale ample si repetitive, mai ales in...

read more
Semne precoce care ar putea indica o tulburare din spectrul autist

Semne precoce care ar putea indica o tulburare din spectrul autist

''In ultima perioada am primit multe solicitari de evaluare din partea parintilor ingrijorati deoarece copilul lor ar putea avea autism sau elemente de autism" Din nefericire au fost cazuri in...

read more
3 lectii invatate in perioada pandemiei

3 lectii invatate in perioada pandemiei

''Dintr-o data Pamantul s-a oprit! Semnele erau peste tot insa eram prea prinsi in existenta noastra pentru a le vedea. Si chiar daca am vazut am crezut ca noua nu ni se poate intampla la fel, noi...

read more