Sibiu, str. Berariei 2, et.2 Luni- Vineri 10:00-20:00 +40 770 304 607
Evaluare psihologica
Evaluare psihologica
Evaluarea se adresează în primul rand beneficiariilor programelor de recuperare oferite în cadrul centrului dar si persoanelor care doresc să se adreseze Serviciilor de evaluare Complexa in vederea obtinerii Certificatului de Incadrare in Handicap.

Beneficiile evaluarii

Evaluare abilitati + interventie

Evaluarea abilitatilor se adreseaza copiilor care primesc sau urmeaza sa primeasca servicii de terapie in cadrul clinicii noastre. Aceasta presupune evaluarea abilitatilor copilului la momentul respectiv, stabilirea nivelului de intarziere in dezvoltare, in unele cazuri sau identificarea problemelor care necesita atentie specializata, in alte cazuri si apoi stabilirea programului personalizat de interventie.

Evaluare complexa dizabilitati

Evaluare complexa a copilului cu dizabilitati, este unul standard, solicitat de Serviciul de evaluare complexa a copilului cu dizabilitati si presupune completarea unei evaluari model care vizeaza toate ariile de dezvoltare si comportament, precum si stabilirea unui coeficient de dezvoltare, necesar incadrarii intr-un anumit grad de handicap.

Evaluare nivel dezvoltare

Parintii pot solicita evaluarea abilitatilor strict pentru a vedea nivelul la care se afla copilul fara a fi necesara o interventie ulterioara. Uneori o astfel de evaluare este solicitata de parinti in momentul in care dosresc sa inscrie copilul in invatamantul scolar privat.

Incadrare in grad de handicap

Acest serviciu poate fi solicitat de orice parinte care doreste intocmirea unui dosar de incadrare intr-un grad de handicap sau pentru obtinerea Certificatului de Orientare Scolara pentru copiii cu Cerinte Educationale Speciale (C.E.S.).

Succesul, zambetul si implinirea sunt contagioase

Alte servicii

Psihoterapie adulti

Detalii
Terapie recuperare

Detalii
Psihoterapie copii

Detalii
Logopedie si comunicare

Detalii
Terapie de grup adulti

Detalii
Terapie de grup copii

Detalii