Sibiu, str. Berariei 2, et.2 Luni- Vineri 10:00-20:00 +40 770 304 607
Psihoterapie de grup copii
Psihoterapie de grup copii
Psihoterapia de grup pentru copii se realizeaza bineinteles tot prin jocuri si joaca, insa o joaca dirijata, în funcție de tematica grupului. Acestea pot viza programe de dezvoltarea pesonala a copiilor, la modul general unde se pune accentul pe identificarea și gestionarea emotiilor copiilor, invatarea comportamnetelor pro-sociale dar și gestionarea conflictelor sau pot fi specifice: grup pentru fratii si surorile beneficiarilor centrului nostru, in care invata sa ii accepte pe fratii lor dar si cum sa relationeze cu ei sau pentru copii care se confrunta cu probleme comportamentale, anxietate si altele.

Beneficiile psihoterapiei de grup

Dezvoltare personala

Copilul tau are dificultati de relationare cu alti copii? Sau nu stie sa piarda la un joc? Atunci integrarea lui intr-un grup de psihoterapie pentru copii poate fi ceea ce are nevoie. Aici va invata sa se cunoasca pe sine, sa isi identifice si gestioneze emotiile, sa respecte regulile atat cele de grup cat si cele ale jocurilor, sa castige dar si sa piarda.

Grupuri tematice

Treci sau ai trecut printr-un proces de separare sau divort, sau partenerul tau a decedat, sau in familia ta mai exista un copil care se confurnta cu un handicap, sau copilul tau prezinta dificultati de adaptare? Toate aceste teme si multe altele pot fi abordate intr-un grup tematic de psihoterapie pentru copii, acesta fiind o parte din ajutorul de care are nevoie copilul pentru a depasi oo situatie/perioada critica.

Evoluam impreuna

Alte servicii

Psihoterapie adulti

Detalii
Terapie recuperare

Detalii
Psihoterapie copii

Detalii
Evaluare psihologica

Detalii
Logopedie si comunicare

Detalii
Terapie de grup adulti

Detalii