Sibiu, str. Berariei 2, et.2 Luni- Vineri 10:00-20:00 +40 770 304 607
Psihoterapie copii
Psihoterapie copii
Psihoterapia individuala in cazul copiilor se realizeaza prin terapia prin joc, prin jocuri de rol, povesti terapeutice, in functie de varsta copilului. Totodata in functie de motivul pentru care este adus copilul la terapie folosim programe specializate axate pe solutii pentru problematici ca: timiditate/anxietate/mutism, agresivitate, tulburari de somn, probleme comportamentale, divortul parintilor si altele.

Ce trateaza psihoterapia?

Beneficiile psihoterapiei

Dezvoltare personala

Psihoterapia individuala pentru copii se axeaza in special pe dezvoltarea increderii in ei si a invatarii modului in care isi identifice si gestioneze emotiile, ceea ce conduce si la o modelare comportamentala.

Invinge mutismul electiv

Dintr-un cumul de mai multe cauze, precum anxietate, probleme de procesare senzoriala, genetica, unii copii ajung sa se confrunte cu aceasta dificultate, dezvoltand un auto-control exagerat in ceea ce priveste comunicarea cu alte persoane. De cele mai multe ori nu exista dificultati de exprimare, copilul avand un discurs adecvat si coerent dar numai cu anumite persoane, de obicei cu cele din familie, prieteni apropiati, cu restul comunicare realizandu-se gestual.

Depaseste anxietatea

O problema tot mai intalnita in randul copiilor. Fie ca este vorba despre anxietate generalizata, fie specifica de cele mai multe ori copiii au nevoie de ajutor pentru a o depasi, iar psihoterapia este acea "pastila" care le poate da curajul si puterea de a-si infrunta temerile.

Corecteaza probleme comportamentale

Poate una dintre cele mai intalnite situatii pentru care o familie ajunge cu copilul la psiholog. Psihoterapia, printr-un program personalizat, este remediul pentru acest tip de probleme, atat timp cat exista o colaborare stransa intre psihoterapeut si familie.

Copii fericiti, parinti impliniti

Alte servicii

Psihoterapie adulti

Detalii
Terapie recuperare

Detalii
Evaluare psihologica

Detalii
Logopedie si comunicare

Detalii
Terapie de grup adulti

Detalii
Terapie de grup copii

Detalii