Sibiu, str. Berariei 2, et.2 Luni- Vineri 10:00-20:00 +40 770 304 607

Preturi

Terapii si preturi
Psihoterapie individuala
Terapia de recuperare presupune în primul rând evaluarea complexă si un program personalizat de intervenție.
150 lei
Terapie recuperare
Sedinta de terapia de recuperare dureaza 50 de minute. Presupune în primul rând evaluarea complexă si un program personalizat de intervenție.
75 lei
Psihoterapie copii
Psihoterapia individuala in cazul copiilor se realizeaza prin terapia prin joc, prin jocuri de rol, povesti terapeutice, in functie de varsta copilului.
130 lei
Evaluare psihologica
Evaluarea se adresează în primul rand beneficiariilor programelor de recuperare oferite în cadrul centrului dar si persoanelor care doresc să se adreseze Serviciilor de evaluare
250 lei
Psihoterapie de grup copii
Psihoterapia de grup pentru copii se realizeaza bineinteles tot prin jocuri si joaca, insa o joaca dirijata, în funcție de tematica grupului.
70 lei
Logopedie si comunicare
Limbajul reprezinta un mijloc esential de comunicare, exprimare emotionala si conferire de sens realitatii inconjuratoare. Intarzierea in dezvoltarea limbajului sau achizitia deficitara a acestuia indica, de multe ori, un deficit general cu care se confrunta copilul
75 lei
Psihoterapie de grup adulti
Psihoterapia de grup se adreseaza tuturor persoanelor care se confrunta cu diferite tipuri de probleme de ordin afectiv si emotional sau care doresc sa se dezvolte personal.
100 lei
Terapie prin muzica
Muzicoterapia este o terapie non-verbala, care utilizează sunetul și muzica sub toate formele lor, în vederea promovării, menținerii și restaurării sănătății mentale, fizice și emoționale.
100 lei