Sibiu, str. Berariei 2, et.2 Luni- Vineri 10:00-20:00 +40 770 304 607

Despre mine

Denisa Tarnaucianu
Denisa Tarnaucianu
pedagog-recuperare
"Am ales să mă dedic copiilor cu diferite tulburări de dezvoltare fiindcă orice semn mic de reușită mă bucură și mă motivează să găsesc calea cea mai bună pentru ca progresul copiilor să fie vizibil."

Ce spun clienti

Ne place mult la Nico faptul ca este mereu calma, intelegatoare, explica lucrurile clar, mereu imi spune exact cat a lucrat Cristi si ce pot lucra acasa cu el pentru a imbunatati situatia acestuia. O respect si apreciez foarte mult munca pe care o depune in favoarea copilului meu.
Cristina S
Asistent
O echipa deosebita ! Avem placerea ca Andrei baietelul nostru sa lucreze cu Nicoleta . Rezultaele au fost imediate si suntem foarte fericiti ! Andrei asteapta cu nerabdare fiecare ora de terapie Recomand cu toata increderea!
Diana L.
mama

Studii

PREGATIRE

●Am urmat studiile universitare de licență ale Facultatății de Litere, în cadrul Universității "Transilvania" din Brașov.

● Experiența de lucru cu copiii cu nevoi speciale am dobândit-o într-o asociație din Făgăraș, unde am învățat principiile și implementarea tehnicilor de analiză comportamentală aplicată.

FORMARE

Am urmat cursul de formare profesională continuă numit "Tehnici de analiză comportamentală aplicată în tulburările de spectru autist" organizat de Asociatia Autism Voice.

● Dorința de a ajuta copiii cu diferite tulburări de dezvoltare mă motivează să particip la diferite cursuri pentru dezvoltarea personală și profesională.

VIZIUNE

 În procesul terapeutic este necesar ca și membrii familiei să se implice constant pentru ca intervențiile și predarea să aibă succes, astfel folosind generalizarea mediului, persoanelor, contextului, obiectelor, răspunsului etc., cunoștințele copilului se vor extinde.

Echipa noastra

Ultimele postari

Despre moarte și psihologia paliativă

Despre moarte și psihologia paliativă

''DE4PP se adresează educației, cercetării și inovării: promovează educația în domeniul specific al asistenței paliative, domeniu care - în ciuda priorității recunoscute - nu beneficiază...

read more
De ce mi se intampla tocmai MIE asta?

De ce mi se intampla tocmai MIE asta?

''In practica de cabinet, fie ca vorbim despre zona psihoterapiei fie de partea de psihologie clinica, ce presupune evaluarea psihologica si in functie de caz, interventie terapeutica de recuperare,...

read more
Sa invatam sa comunicam

Sa invatam sa comunicam

''De multe ori, în cazul unor tulburari de dezvoltare, capacitatea de a interpreta și de a raspunde mesajelor din lumea inconjuratoare este semnificativ afectată."Interacțiunea cu ceilalți...

read more