Sibiu, str. Berariei 2, et.2 Luni- Vineri 10:00-20:00 +40 770 304 607

Despre mine

Denisa Uta
Denisa Uta
psiholog clinician
„Faptul ca am ales sa lucrez cu copiii cu nevoi speciale este unul dintre cele mai frumoase lucruri din viața mea, deoarece am avut șansa sa descopăr modul unic al fiecăruia de a vedea lumea.

Ce spun clienti

Ne place mult la Nico faptul ca este mereu calma, intelegatoare, explica lucrurile clar, mereu imi spune exact cat a lucrat Cristi si ce pot lucra acasa cu el pentru a imbunatati situatia acestuia. O respect si apreciez foarte mult munca pe care o depune in favoarea copilului meu.
Cristina S
Asistent
O echipa deosebita ! Avem placerea ca Andrei baietelul nostru sa lucreze cu Nicoleta . Rezultaele au fost imediate si suntem foarte fericiti ! Andrei asteapta cu nerabdare fiecare ora de terapie Recomand cu toata increderea!
Diana L.
mama

Studii

PREGATIRE

●  Am finalizat programul de licenta in cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, facultatea de științe socio-umane, specializarea psihologie.

FORMARE

● Experienta de lucru cu copiii cu nevoi speciale am acumulat-o prin programul de voluntariat in cadrul Asociației Life Changers. Aici am invatat modul de operare al tehnicilor de analiza comportamentala aplicată.

VIZIUNE

● Ca și terapeut urmăresc sa obțin rezultate cât mai eficiente din munca pe care o realizez, colaborând cu familiile copiiilor cu nevoi speciale, având o atitudine corecta însoțită de onestitate și deschidere.

Echipa noastra

Ultimele postari

Despre moarte și psihologia paliativă

Despre moarte și psihologia paliativă

''DE4PP se adresează educației, cercetării și inovării: promovează educația în domeniul specific al asistenței paliative, domeniu care - în ciuda priorității recunoscute - nu beneficiază...

read more
De ce mi se intampla tocmai MIE asta?

De ce mi se intampla tocmai MIE asta?

''In practica de cabinet, fie ca vorbim despre zona psihoterapiei fie de partea de psihologie clinica, ce presupune evaluarea psihologica si in functie de caz, interventie terapeutica de recuperare,...

read more
Sa invatam sa comunicam

Sa invatam sa comunicam

''De multe ori, în cazul unor tulburari de dezvoltare, capacitatea de a interpreta și de a raspunde mesajelor din lumea inconjuratoare este semnificativ afectată."Interacțiunea cu ceilalți...

read more