Sibiu, str. Berariei 2, et.2 Luni- Vineri 10:00-20:00 +40 770 304 607

Despre mine

Maria Farcaș
Maria Farcaș
psihopedagog
● Am ales domeniul psihopedagogiei speciale pentru că am simțit încă de la începul că pot să susțin schimbarea pentru cei care au nevoie de ea, am convingerea că pot ajuta copiii cu nevoi speciale să prindă încredere în forțele lor. ● Sunt psihopedagog cu experiență în ceea ce privește evaluarea și intervenția în tulburările de dezvoltare.

Ce spun clienti

As putea sa scriu foarte multe, dar as vrea sa rezum la o fraza: un om deosebit care împarte bucurie si speranța în egală măsură copilului si părintelui. Si daca ar fi sa dezvolt pot spune ca terapia si toate orele petrecute în prezența Iuliei au facut ca in spatele muncii copilul sa se redescopere si sa atinga niste rezultate nebănuite, si asta prin simplul fapt ca s-a concentrat pe acel ceva bun el ...un bun care exista in fiecare.
Simona F
Sef resurse umane
Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt fata de Iulia, o sa spun doar ..... Multumesc! Un multumesc spus din suflet, pe care nici o felicitare nu l-ar putea cuprinde!
Cristina S.
antreprenor

Studii

PREGATIRE

● Am absolvit programul de licență în psihopedagogie specială al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

● În prezent sunt în curs de finalizare a cursurilor de master cu specializarea în diagnoză și intervenție la persoanele cu cerințe speciale în cadrul aceleiași facultăți din Iași.

FORMARE

Pentru că vreau să mă dezvolt continuu aleg să particip la diferite cursuri și conferințe pentru a-mi actualiza informațiile în domeniu.

● Pentru o mare parte din formarea mea au stat la baza diferiți specialiști cu care am colaborat și diferite structuri de intervenție pe care le-am urmărit și aplicat ce vizează intervenția cognitiv – comportamentală în cazul copiilor cu tulburări de dezvoltare, logopedie, terapie ocupațională.

VIZIUNE

● Așa cum fiecare copil este unic, fiecare familie este unică iar principiul după care mă ghidez îl reprezintă interesul superior al copilului. O relație bună de comunicare transparentă și colaborare dintre terapeut și părinți duce la interesul nostru comun, binele copilului.

Echipa noastra

Ultimele postari

Cand faci ceea ce-ti place

Cand faci ceea ce-ti place

Terapia cu copii cu nevoi speciale este o mare implinire, ne dezvaluie psihologul Roxana Gavirlas din cadrul Life Therapy Clinic. Pentru mine, sa lucrez cu copii cu nevoi speciale este o mare...

read more
Indrazneste sa faci cunostinta cu tine!

Indrazneste sa faci cunostinta cu tine!

''Nu ascultati decat de inima voastra. Ea este singurul vostru maestru. Am ajuns sa traim zile pe cat de grele, pe atat de ciudate. Probabil multi dintre noi nu ne-am gandit nicioadata ca asa ceva ar...

read more
Despre o categorie aparte de eroi

Despre o categorie aparte de eroi

Comportamentul unui copil cu o tulburare de dezvoltare (spectru autist, sindrom genetic, retard mental) poate fi, de multe ori, disruptiv, cu crize comportamentale ample si repetitive, mai ales in...

read more