Sibiu, str. Berariei 2, et.2 Luni- Vineri 10:00-20:00 +40 770 304 607

Despre mine

Eduard Mariciuc
Eduard Mariciuc
psiholog - clinician
“Muzica are multiple calitati non-verbale, creative, emoționale si structurale. Aceste calități sunt utilizate în relația terapeutica pentru a facilita contactul, interacțiunile, conștientizarea de sine, înțelegerea, exprimarea emoțiilor, comunicarea si dezvoltarea personală” (Canadian Association for Music Therapy, 1994)Psihologia și muzica au reprezentat întotdeauna cele doua mari pasiuni ale mele. Nefiind in stare sa ma despart de nici una, am ales sa le imbin.

Ce spun clienti

Iulia e terapeutul absolut! Nu as fi crezut ca voi iesi vreodata din depresia groaznică in care am fost. Crează cadrul ideal si gândurile negre dispar langa ea. Cand nu am mai vazut si nici nu am mai vrut să găsesc o cale de iesire, am descoperit-o pe ea. Si acum sunt o mama epuizată fizic dar cu zâmbet pe buze! Long live Iulia! 😊
Loredana M
Operator
As putea sa scriu foarte multe, dar as vrea sa rezum la o fraza: un om deosebit care împarte bucurie si speranța în egală măsură copilului si părintelui. Si daca ar fi sa dezvolt pot spune ca terapia si toate orele petrecute în prezența Iuliei au facut ca in spatele muncii copilul sa se redescopere si sa atinga niste rezultate nebănuite, si asta prin simplul fapt ca s-a concentrat pe acel ceva bun el ...un bun care exista in fiecare.
Simona F
Sef resurse umane
Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt fata de Iulia, o sa spun doar ..... Multumesc! Un multumesc spus din suflet, pe care nici o felicitare nu l-ar putea cuprinde!
Cristina S.
antreprenor

Studii

PREGATIRE

Am absolvit programul de licenta in psihologie al Facultatii de Stiinte Socio-Umane, din cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti.

  • Am urmat apoi programul de master Psihologie Clinica, Consiliere si Psihoterapie al Facultatii de Stiinte Socio-Umane din cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu.

FORMARE

  • Am urmat cursurile Scolii de Psihodrama Clasica din cadrul Asociatiei Romane de Psihodrama Clasica.
  • Am urmat cursul de Aplicatii ale tehnicilor de integrare senzoriala in interventia cognitiv- comportamentala.
  • Am urmat cursul de Music Therapy with Children with Developmental disorders.
  • Am urmat cursul de Introducere in Psihodrama cu copii

VIZIUNE

  • Cred cu tarie ca cele mai bune rezultate in terapie apar atunci cand triungiul format din terapeut - copil/client – parinte/familie functioneaza foarte bine. Avem nevoie de aceasta relatie pentru a putea avea acces la cat mai multe informatii si a interveni astfel in toate mediile adecvat.

Echipa noastra

Ultimele postari

De ce mi se intampla tocmai MIE asta?

De ce mi se intampla tocmai MIE asta?

''In practica de cabinet, fie ca vorbim despre zona psihoterapiei fie de partea de psihologie clinica, ce presupune evaluarea psihologica si in functie de caz, interventie terapeutica de recuperare,...

read more
Sa invatam sa comunicam

Sa invatam sa comunicam

''De multe ori, în cazul unor tulburari de dezvoltare, capacitatea de a interpreta și de a raspunde mesajelor din lumea inconjuratoare este semnificativ afectată."Interacțiunea cu ceilalți...

read more
Ganduri pentru inimi puternice

Ganduri pentru inimi puternice

''Pentru a ajuta o persoană, trebuie mai întâi să o înțelegem! În acest fel doresc să fiu alături de părinții care suferă perioade de tristețe, deprimare, stres și care fac față cu...

read more