Sibiu, str. Berariei 2, et.2 Luni- Vineri 10:00-20:00 +40 770 304 607

Despre mine

Alessandra Stanciu
Alessandra Stanciu
psiholog clinician
„Cele mai bune și mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute și nici măcar atinse. Ele trebuie simțite cu inima”(Keller Helen).Am ales să lucrez cu copii cu nevoi speciale deoarece felul in care fiecare copil înțelege lumea, este unic.

Ce spun clienti

Ne place mult la Nico faptul ca este mereu calma, intelegatoare, explica lucrurile clar, mereu imi spune exact cat a lucrat Cristi si ce pot lucra acasa cu el pentru a imbunatati situatia acestuia. O respect si apreciez foarte mult munca pe care o depune in favoarea copilului meu.
Cristina S
Asistent
O echipa deosebita ! Avem placerea ca Andrei baietelul nostru sa lucreze cu Nicoleta . Rezultaele au fost imediate si suntem foarte fericiti ! Andrei asteapta cu nerabdare fiecare ora de terapie Recomand cu toata increderea!
Diana L.
mama

Studii

PREGATIRE

● Am finalizat programul de licența din cadrul Universității “Lucian Blaga”, Sibiu, facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea psihologie.

FORMARE

● Experiența de lucru cu copiii cu nevoi speciale am dobândit-o activand ca volutnar in Asociatia Life Changers  din Sibiu timp de 1 an, unde am învățat principiile și implementarea tehnicilor de analiză comportamentală aplicată.

VIZIUNE

●  Ca terapeut provocarea cea mai mare este sa ajungi sa cunoști felul in care copilul percepe ceea ce-l înconjoară . Abia atunci poți să-l ajuți sa se integreze intr-un mediu școlar și social.

Echipa noastra

Ultimele postari

Despre moarte și psihologia paliativă

Despre moarte și psihologia paliativă

''DE4PP se adresează educației, cercetării și inovării: promovează educația în domeniul specific al asistenței paliative, domeniu care - în ciuda priorității recunoscute - nu beneficiază...

read more
De ce mi se intampla tocmai MIE asta?

De ce mi se intampla tocmai MIE asta?

''In practica de cabinet, fie ca vorbim despre zona psihoterapiei fie de partea de psihologie clinica, ce presupune evaluarea psihologica si in functie de caz, interventie terapeutica de recuperare,...

read more
Sa invatam sa comunicam

Sa invatam sa comunicam

''De multe ori, în cazul unor tulburari de dezvoltare, capacitatea de a interpreta și de a raspunde mesajelor din lumea inconjuratoare este semnificativ afectată."Interacțiunea cu ceilalți...

read more