Life Therapy Clinic – Psiholog Sibiu | lifetherapy.ro
Sibiu, str. Berariei 2, et.2 Luni- Vineri 10:00-20:00 +4 0369 408 048

Despre mine

profil Nicoleta Ilies psiholog clinician - Psiholog clinician Nicoleta Ilies
Nicoleta Ilies
psiholog - clinician
Sunt psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din Romania cu experienta in ceea ce priveste evaluarea si interventia in tulburarile infantile: intarziere in dezvoltare, tulburare de spectru autist, tulburari de limbaj, tulburari senzoriale, sindroame genetice, integrare educationala.

Ce spun clienti

Ne place mult la Nico faptul ca este mereu calma, intelegatoare, explica lucrurile clar, mereu imi spune exact cat a lucrat Cristi si ce pot lucra acasa cu el pentru a imbunatati situatia acestuia. O respect si apreciez foarte mult munca pe care o depune in favoarea copilului meu.
Cristina S
Asistent
O echipa deosebita ! Avem placerea ca Andrei baietelul nostru sa lucreze cu Nicoleta . Rezultaele au fost imediate si suntem foarte fericiti ! Andrei asteapta cu nerabdare fiecare ora de terapie Recomand cu toata increderea!
Diana L.
mama

Studii

PREGATIRE

● Am urmat cursurile Universitatea ,,Lucian Blaga’’ din Sibiu, Facultatea de Științe Socio-Umane, Specializarea Psihologie. De asemenea am urmat cursurile de master in Psihologie medico-legala si criminalistica, evaluare si interventie, tot în cadrul Universității ,,Lucian Blaga’’

● Experienta profesionala dobandita in cadrul Fundatiei „Un Copil, O Speranta”- Sibiu apreciez a fi valoroasa pentru mine in intelegerea complexitatii abordarii unei tulburari de dezvoltare, importantei unei echipe multidisciplinare si, de fapt, in intelegerea a ceea ce inseamna cu adevarat diversitate si incluziune.

FORMARE

Interesul constant pentru perfectionare s-a meterializat prin participarea la cursuri, conferinte, workshopuri, in special in sfera limbajului: Tehnici si proceduri de interventie in terapia logopatiilor, 2016-2017, Bucuresti; Metode inovative de evaluare si dezvoltare a limbajului la copii/copii (TSA) si adulti , 2018, Alba-Iulia.

VIZIUNE

In activitatea curenta urmaresc sa am o atitudine onesta, corecta si etica fata de familiile cu care colaborez, fiind motivata de respectul fata de provocarile cu care acestea se confrunta si increderea acordata.

Nico 600 - Psiholog clinician Nicoleta Ilies

Echipa mea