Life Therapy Clinic – Psiholog Sibiu | lifetherapy.ro
Sibiu, str. Berariei 2, et.2 Luni- Vineri 10:00-20:00 +4 0369 408 048

Despre mine

Profil Andra - Psiholog Clinician Andra Milian
Andra Milian
psiholog - clinician
,, Cunoaste-te pe tine insuti!” Sunt psiholog clinician in Sibiu cu drept de libera practica eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania. Lucrez pe partea de terapie de recuperare cu copii din cadrul Life Therapy Clinic

Studii

PREGATIRE

● In ceea ce priveste parcursul meu profesional, am absolvit Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Specializarea Psihologie.

FORMARE

● In calitate de profesor psihopedagog, dupa finalizarea studiilor, mi-am dedicat activitatea profesionala copiilor cu tulburari de dezvoltare personala si integrare sociala, avand in vedere evaluarea aspectelor afective, cognitive, comportamentale, psihofiziologice, de personalitate si relationare ale acestora.

VIZIUNE

● Am ales sa studiez acest domeniu din dorinta de a ma dezvolta in plan personal si rational, devenind astfel pasiunea mea de suflet. Ulterior, in urma schimbarilor pe care le- am facut in viata mea, am descoperit bucuria si placerea de a le oferi ajutor celor din jurul meu, fiind ghidata de valori si principii centrate in jurul binefacerii.

Diplome

Echipa mea