Life Therapy Clinic – Psiholog Sibiu | lifetherapy.ro
Sibiu, str. Berariei 2, et.2 Luni- Vineri 10:00-20:00 +4 0369 408 048

Despre mine

Betina 2 profil site - Psiholog clinician Alexe Betina Maria
Betina Maria Alexe
psiholog - clinician
● Felul în care funcționează mintea noastră și răspunsuri la întrebarea "Cum pot face mai bine?", m-au pasionat dintotdeauna.● Am ales să mă specializez în Psihologie Clinică și Psihoterapie Cognitiv Comportamentală, din dorința de a înțelege mai bine aspecte intangibile ale psihicului uman, dar cu o importanță majoră asupra calității vieții.

Ce spun clienti

As putea sa scriu foarte multe, dar as vrea sa rezum la o fraza: un om deosebit care împarte bucurie si speranța în egală măsură copilului si părintelui. Si daca ar fi sa dezvolt pot spune ca terapia si toate orele petrecute în prezența Iuliei au facut ca in spatele muncii copilul sa se redescopere si sa atinga niste rezultate nebănuite, si asta prin simplul fapt ca s-a concentrat pe acel ceva bun el ...un bun care exista in fiecare.
Simona F
Sef resurse umane
Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt fata de Iulia, o sa spun doar ..... Multumesc! Un multumesc spus din suflet, pe care nici o felicitare nu l-ar putea cuprinde!
Cristina S.
antreprenor

Studii

PREGATIRE

● Am absolvit Facultatea de Științe Socio-Umane, din cadrul Universității "Lucian Blaga", Sibiu, Specializarea Psihologie Clinică, în anul 2015.
● Mi-am continuat studiile la Cluj și am finalizat programul de studii cu specializarea "Psihologie Clinică, Consilierea Psihologică și Psihoterapie", al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea "Babeș-Bolyai", în anul 2017.

FORMARE

● Îmi păstrez viu interesul pentru învățare și dezvoltare continuă, prin participare la conferințe și cursuri tematice.
Pentru a-mi îmbogăți sfera cunoașterii, m-am implicat în activități de voluntariat, care au vizat terapia inviduală și de grup, cu adulți și copii, la instituții din Sibiu și Cluj.

● În cadrul programului de Master am obținut specializarea de Psihoterapeut Cognitiv Comportamental.

VIZIUNE

● Atitudinea vis-a-vis de activitatea zilnică, o definesc prin flexibilitate și adaptare. Îmi păstrez o doză mare de deschidere și curiozitate, când vine vorba de comunicarea cu părinții, colegii și beneficiarii noștri.

Diplome

Echipa noastra

Ultimele postari

roxana art blog 1 370x270 - Psiholog clinician Alexe Betina Maria

Cand faci ceea ce-ti place

Terapia cu copii cu nevoi speciale este o mare implinire, ne dezvaluie psihologul Roxana Gavirlas din cadrul Life Therapy Clinic. Pentru mine, sa lucrez cu copii cu nevoi speciale este o mare...

read more
indrazneste sa te cunosti pe tine LIfe Therapy Clinic 370x270 - Psiholog clinician Alexe Betina Maria

Indrazneste sa faci cunostinta cu tine!

''Nu ascultati decat de inima voastra. Ea este singurul vostru maestru. Am ajuns sa traim zile pe cat de grele, pe atat de ciudate. Probabil multi dintre noi nu ne-am gandit nicioadata ca asa ceva ar...

read more
59a7283068d2f 370x270 - Psiholog clinician Alexe Betina Maria

Despre o categorie aparte de eroi

Comportamentul unui copil cu o tulburare de dezvoltare (spectru autist, sindrom genetic, retard mental) poate fi, de multe ori, disruptiv, cu crize comportamentale ample si repetitive, mai ales in...

read more